TH 4295 mech.

« TH 4335 mech. TH 4295 mech.
TH Serie
TH 4295 mech.
Vragen?
 • Beschrijving kort:

  Mechanisch aangedreven modellen hebben rijonafhankelijke elec./hydr. in- en uitschakeling van aftakas.
  Deze compacttrekker heeft een 3 cilinder dieselmotor met een vermogen van 29 pk, met 8 versnellingen vooruit en 8 versnellingen achteruit.
  Tevens beschikt deze trekker over een zwaar uitgevoerde vooras met een draagvermogen van 1200 kg.TH 4000 folder

  Redactioneel stuk:-TH 4000 serie in gebruik - in vakblad "Tuin en Landschap 6/2015".
  Lees hier verder.

 • Downloads:

  Folder TH 4000 serie

 • Product spec 01: Rij onafhankelijke elek./hydr. in- en uitschakeling aftakas
 • Product spec 02: Motor en servicepunten zijn goed bereikbaar
 • Product spec 03: Verandering van rijrichting gebeurt met gesynchroniseerde omkeerschakeling
 • Product spec 04:

Bediening

Alle belangrijke bedieningshandels zijn binnen handbereik gemonteerd. Deze handels hebben allen een kleurcodering zodat er een duidelijk onderscheid is. Standaard zijn de trekkers voorzien van een cruise controle en 2 dubbel werkende ventielen.
Het dashboard is niet alleen zeer modern vorm gegeven, maar voorziet u ook van alle noodzakelijk informatie. Zo is het toerental van de motor zeer goed afleesbaar. Tevens kunt u in één opslag zien of de aftakas, 4 wd of parkeerrem is ingeschakeld.
De hydrostatische rijaandrijving is voorzien van twee groepen. Met de onafhankelijke pedalen kunt eenvoudig de rijsnelheid bepalen. Tevens is het veranderen van rijrichting zeer eenvoudig.dashboard 1bediening

Maaiers

De volgende maaideks zijn leverbaar voor de Iseki TH 4000 series:
- 152 cm zijlossend, middenmaaiermaaidek th 4000
- 137 cm  en 160 cm frontmaaiers met achterlozing en als optie een mulchsetmaaier 1

Voorlader

Er is voor de Iseki TH 4000 series een originele Iseki voorlader leverbaar. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 750 kg.
De combinatie van een voorlader wanneer er een fronthef wordt gemonteerd is mogelijk. De voorlader wordt via een joystick bedien.
Voor de voorlader is ook een palletvork en mestvork leverbaar.

Motor

De Iseki 3 cilinder is de sterke troef van deze trekkers. Hij biedt een zeer hoog vermogen. Dit wordt bereikt bij een zeer laag toerental.
De servicepunten zijn zeer gemakkelijk bereikbaar. De motorkap wordt ondersteund door een gasveer wanneer u hem opent. De Iseki TH 4295 heeft een 1498 cc motor met een vermogen van 29 pk.motor

Cabine

Een volwaardige cabine is natuurlijk leverbaar voor de Iseki TH 4000 series. De cabine kent een zeer ruime instap en door de vlakke vloer biedt deze zeer veel beenruimte. Het grote glasoppervlak geeft de gebruiker een goed zicht rondom.
De wegverlichting achter is hoog geplaatst zodat deze goed zichtbaar is indien er een werktuig in de achterhef is gemonteerd.th cabine 2

Heggenschaar

In de hefinrichting achter kan een Bomford heggenknipper worden gemonteerd. Er is keuze tussen kabelbediening en elektrische bediening.
Met deze heggenknipper kan men zowel links als rechts van de trekker werken.
Vanwege het gewicht, stabiliteit en zware achterbrug constructie is het ook mogelijk het type Bomford Robin 325 te bevestigen.
Op dit model van Bomford kunt u verschillende werktuigen monteren zoals een heggenschaar, klepelmaaier en een mulchmaaidek.armmaaier th 4000

Grondbewerking

De Iseki TH 4295 is uitermate geschikt voor het gebruik met grondbewerkingmachines.· De grote wielen en krachtige motor geven een geweldige trekkracht. Het hoge hefvermogen van 1100 kg en de zwaar uigevoerde achterbrug maken het mogelijk brede werktuigen te gebruiken.grondbewerking 2 1grondbewerking 1

.

Sneeuwborstel/- schuif

De trekker kan worden voorzien van een originele Iseki fronthef en frontaftakas . De fronthef is zeer kort aangebouwd en wordt afgesteund. De combinatie van fronthef en een voorlader is ook mogelijk.
In de fronthef kan een borstel worden gemonteerd met als optie een hydraulische schuinverstelling. Tevens is het mogelijk een opvangbak of een frontschuif te monteren.sneeuwschuif