Catseman Handelsond. Tuin-, Park- en Reinigingsmach.

catseman logo

 

 

catseman bedrijf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres: Sint Pietersdijk 10-a
4528 EE  St. Kruis
Tel.: 0117-350266
Email: ko.verpoorte@catseman.com
Website: www.catseman.com


Contactpersoon: Ko Verpoorte
Mobiel: 06-37472443

Catseman Handelsonderneming Tuin-, Park- en Reinigingsmachines is al ruim 30 jaar een begrip in de Zeeuwse regio.
Ons assortiment bestaat uit 3 pijlers:
- Tuinmachines
- Parkmachines
- Reinigingsmachines

Onze naam is te danken aan Jack Catseman, de grondlegger van het bedrijf, die begin 2013 zijn zaak ons ons, Ko Verpoorte, verkocht heeft.

Door onze ruime showroom, ons goed gevulde onderdelenmagazijn en onze goed uitgeruste werkplaats kunnen we al onze klanten op alle mogeljke fronten bedienen.

Wij zijn trots op het feit, dat wij exclusief Iseki dealer zijn voor geheel Zeeuws-Vlaanderen. Wij hebben een breed pallet aan A-merken in ons assortiment, maar met het programma van Iseki, dat wij exclusief mogen voeren, is dat voor ons en onze klanten de spreekwoordelijke "kers op de taart".

Catseman wil zich als bedrijf onderscheiden door onze klanten van het juiste advies te voorzien bij de aankoop van een product. Ons devies is: Goed doorvragen naar de toepassing die een klant zoekt. De toepassing die een klant zoekt, zoals bijv. het reinigen van een terras, of het terugsnoeien van een haag, is het belangrijkste en niet de specificaties van een machine.
Voorts onderscheiden we ons door een zeer geoutilleerde werkplaats, waarmee we onze klanten kunnen bedienen met allerhande reparaties.

Onze showroom is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Werkplaats en magazijn zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.