SXG 326

SXG Serie
SXG 326
Iseki SXG
Vragen?
 • Beschrijving kort:

  Iseki SXG hebben sinds lange tijd een zeer goede reputatie als het gaat om het opvangen van gras. Deze nieuwe generatie van dieselzitmaaiers met uitmuntende maaikwaliteiten zetten opnieuw de standaard. De 24 pk 3 cilinder dieselmotor, cardanaandrijving van het maaidek is de basis tot het succes. Het nieuwe ontwerp en verbeterde ergonomie brengen deze machines tot de “state of the art”in dit marktsegment.

  Zie onderaan in filmpje werking van de SXG 326.

   

 • Downloads:

  Folder SXG maaiers

 • Product spec 01: Uitmuntende maaikwaliteiten
 • Product spec 02: 24 pk 3 Cilinder dieselmotor.
 • Product spec 03: Cardanaandrijving
 • Product spec 04:

Bediening

Door de grote vrijwel vlakke vloer kan men links en rechts gemakkelijk op – en afstappen. Alle bedieningshandel zijn binnen handbereik en laten zich gemakkelijk bedienen. Via twee rijpedalen wordt de hydrostatische rijaandrijving bediend. Zo kunt u snel de rijsnelheid aanpassen, tevens is het veranderen van rijrichting zeer gemakkelijk.Het dashboard geeft u alle nodige informatie zoals toerental, brandstofhoeveelheid.bediening 2

 

Motor

sxg 326 motor

De Iseki 3 cilinder dieselmotor levert een vermogen van 24 pk. Door het lage toerental worden vibraties en geluidsniveau tot een minimum beperkt. De tankinhoud van 21 liter zorgt ervoor dat u lang zonder te hoeven stoppen kunt maaien. De motorkap bestaat uit één stuk zodat u deze gemakkelijk kunt openen.Servicewerkzaamheden zoals het peilen van olie, schoonmaken van luchtfilter is dan ook zeer gemakkelijk.

Maaidek

sxg 323 maaidek

Er is keuze uit de  maaibreedte 122 cm of een productieve 137 cm. Dit maaidek wordt via een cardan aangedreven en heeft hierdoor een maximale vermogensoverbrenging en een minimum aan onderhoudskosten.De messen hebben een grote overlap waardoor mede hierdoor een perfect maaibeeld wordt verkregen.De maaihoogte kan vanaf de zitplaats worden ingesteld.

 

Grasvanger

sxg 326 alleenstaand

De grasvanger kan vanaf de zitplaats geledigd worden. Er is keuze uit een laag kippend model en een hoog kippend model. Beide worden vanaf de zitplaats met 2 onafhankelijk hendels hydraulisch bediendHet laagkippend model heeft een inhoud van 550 liter het hoogkippend model 600 liter.  Het gras gaat direct door het midden vanuit het maaidek naar de grasvanger en hoeft niet over een aandrijfsysteem geleid te worden, maar gaat direct via een brede opening naar achter.

Opties

sxg schuif

De Iseki SXG kunnen breder worden ingezet dan alleen grasmaaier. Als optie is er een fronthef en frontaftakas leverbaar. Hierdoor is het mogelijk de machine uit te rusten met een schuif op een borstel. Verder kan men achterop een zoutstrooier monteren.

 

SXG 326 werking