SF 310

SF Serie
SF 310
Vragen?
  • Beschrijving kort:

    De Iseki SF 300 is een zeer wendbare en professionele frontcirkelmaaier.  De kenmerken van deze machine onderschrijven dit. Zo wordt de machine aangedreven door een 31 pk 3 cilinder dieselmotor en geschiedt de aandrijving van het maaidek via een cardanas.De enorme wendbaarheid wordt mogelijk gemaakt door de grote uitslag van de stuurwielen.

  • Downloads:

    Folder SF frontmaaiers

  • Product spec 01: Zeer wendbaar
  • Product spec 02: 31 pk 3 Cilinder dieselmotor
  • Product spec 03:
  • Product spec 04:

Bediening

De Iseki SF 310 heeft natuurlijk een hydrostatsche rijaandrijving. De bediening geschiedt via twee onafhankelijke rijpedalen.  De machines beschikken over twee groepen in de hydrostaat voor een juiste vermogensoverbrenging. Standaard hebben de machines een cruise controle.Het werktuig wordt electrisch/hydraulisch in- en uitgeschakeld.Door de grote vlakke vloer heeft men zeer veel beenruimte en een gemakkelijk op- en afstap.bediening 3

Cabine

sf 300 cabine_verkleind

Voor de Iseki SF 310 is natuurlijk een cabine leverbaar. Deze kent een volledig vlakke vloer waardoor men een gemakkelijke instap heeft en tevens veel beenruimte.Door het grote glasoppervlak is er zeer goed zicht rondom waardoor men een goed overzicht heeft van de omgeving. Een dakluik is standaard. De deuren slaan wijd open zodat men een goede instap heeft. De cabine is eventueel uit te voeren met een geïntegreerd airco systeem.

Grasvanger

grasvanger sf 300

Een grasvanger met een inhoud van maar liefst 900 liter is optioneel.  De ventilator wordt hydraulisch aangedreven. Door de turbine schuin te plaatsen is de machine niet breder geworden dan het maaidek. De grasvanger heeft een hoogkippende installatie, maar is op elke gewenste hoogte te ledigen.

Maaidek

foto maaidek f 310

Voor de Iseki SF 300 series zijn maar liefst 4 verschillende maaidekken leverbaar.

- Iseki 150 cm zijlosser
- Iseki 182 cm zijlosser
- Iseki 160 cm achterlosser
- Iseki 180 cm achterlosser


Allen zijn eventueel uit te voeren met een mulchset.  Uniek is de aandrijving van het maaidek, dit gebeurt namelijk via een cardanas. Hierdoor heeft men een maximale vermogensoverbrenging en wordt het gebruik van v-snaren beperkt.

 

Sneeuwborstel/schuif

sf-300 veegmachine

De maaimachine kan worden voorzien van een originele Iseki fronthef. De fronthef is zeer kort aangebouwd en wordt afgesteund. In de fronthef kan een borstel worden gemonteerd met als optie een hydraulische schuinverstelling. Ook is het mogelijk een opvangbak te monteren. Ook is het mogelijk een fontschuif te monteren. Ook als optie een hydraulische schuinverstelling monteren.