Introductie nieuwe Iseki TJA 8000 serie op GTH

tja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Augustus 2013

 Introductie nieuwe Iseki TJA 8000 serie op Groentechniek Holland.

Van der Haeghe bv, de Iseki importeur, zal op de GTH beurs te Biddinghuizen de nieuwe Iseki TJA serie gaan presenteren. Deze compleet nieuwe trekker serie bestaat uit drie modellen in de vermogensklasse van 80 en 100 pk. De 80 pk versie zal zowel met een beugel als luxe cabine geleverd kunnen worden en de 100 pk alleen met cabine. De moderne 3 cilinder Common Rail motoren zijn de nieuwste versie van het merk Sisu.
De Iseki TJA serie trekkers hebben een mechanische transmissie met een omkeer-schakeling. De rijsnelheid voor deze trekkers is van 0,3 km/u tot 40 km/u. De 80 pk heeft 18 versnellingen vooruit en 18 achteruit, het 100 pk model heeft 36 versnellingen vooruit en 36 achteruit.  De 100 pk heeft een high/low. Deze vierwielaangedreven trekkers hebben als unieke kenmerk, dat men kan kiezen voor 2 WD en 4 WD aandrijving en voor het kiezen tussen 2 WD en 4 WD met “Super Full Turn”. In deze stand zullen de voorwielen sneller gaan draaien.
De cabine is de ideale werkplek voor de gebruikers. De ruime instap en vlakke vloer zorgen dat de gebruiker gemakkelijk naar zijn comfortabele zitting kan plaats nemen. De bestuurder heeft een zeer goed zicht rondom en de standaard aanwezige airco zorgt voor de juiste temperatuurregeling.
Vrijwel alle opties zijn al direct beschikbaar zoals een Zuidberg fronthef en frontaftakas, een voorlader, in hoogte verstelbare trekhaak, en spatborden.